De nieuwe Kriskras Kiewit is hier

Beste Kiewitenaar,

Kriskras Kiewit 2023-02
Voor jullie ligt nummer 94 van ons Kriskras Kiewit boekje. Jaja, in de loop van volgend jaar komen we aan het toch wel mooie getal van 100 edities. We zijn nu al bezig om daar een speciale editie van te maken. Ideeën zijn altijd welkom.

We merken goed, ook in Kiewit, dat de mensen terug uit hun ‘kot’ komen. Veel activiteiten, georganiseerd in Kiewit, die druk bezocht worden. Zo was de oudejaarsavond in de Binder een voltreffer, een terugblik verder in het boekje.
Het filocafé trekt steeds meer geïnteresseerden, de oldie avond, op elke eerste vrijdag van de maand, waarbij het cafeetje vol zit, de verhuur van de zaal die weer aan het pieken is enz… Ook de straatcomités en andere wijkactiviteiten trokken volle tenten, Kerststallen enz… Er leeft weer het één en ander in ons mooie Kiewit.
Bekijk zeker ook de activiteitenkalender in het midden van dit boekje. Dan kan je zien hoeveel er georganiseerd wordt in onze wijk.
Weer erg veel informatie in deze editie. Zo een artikel over de riolering waar de bewoners van de Heide al lang op zitten te wachten. Ook een zeer interessante kennismaking met VZW Stijn dat gehuisvest is in de voormalige gebouwen van het mijnreddingswezen op de Kempische Steenweg. Een artikel over Kreatief, de toneelgroep die al 25 jaren op de bühne staat, de leden van de werkgroep ‘leefkwaliteit’ die zichzelf voorstellen en een korte terugblik van INFERNO op 3 december j.l. Er staan natuurlijk nog zoveel meer artikels en prachtige foto’s in ons boekje. Aan jullie om dit te ontdekken.
Ondertussen weten we vanuit de media dat het muziekfestival ‘ Hear-hear’ dit jaar niet door zal gaan. Mogelijk wel een doorstart in 2024.

Nu de Lente voor de deur staat kunnen we weer volop plannen maken voor de buitenactiviteiten. Laat ons hopen op goed weer.
Vanuit de redactie willen we iedereen bedanken voor jullie medewerking aan, alweer, een mooie dikke editie van Kriskras Kiewit.
Ik wil afsluiten met een mooie spreuk van ene Michel de Montaigne.
HET VINDEN VAN GELUK LIGT IN HET GENIETEN, NIET IN HET BEZITTEN.

Veel leesplezier.
Philip Scheepers

Gepubliceerd door

Hendrik

Lezen, schrijven, reizen, leven, fietsen, wandelen, werken, liefde, vrienden, familie..