De KriskrasKiewit staat online!

Beste Kiewitenaar,

Terwijl ik hier zit te schrijven is het nog volop aan het zomeren. Dertig graden is geen uitzondering meer. We zullen hier ook mee moeten leren leven, net als de energieprijzen die maar blijven stijgen en het leven dat in het algemeen veel duurder wordt.
Pukkelpop 2022 zit er weer op. Kiewit was voor vier dagen het middelpunt van België leek het wel. Duizenden jongeren genoten van een fijne sfeer op een fantastisch muziekfestival. Dankzij de inzet van honderden vrijwilligers, waaronder ook vele Kiewitenaren, is het festival quasi vlekkeloos verlopen. Een dankjewel aan al deze vrijwilligers is hier wel op zijn plaats en een dikke pluim voor de VZW die de coördinatie in handen heeft voor de verenigingen van Kiewit.

Maar terug naar nu. Kriskras Kiewit nr. 92 ligt klaar voor jullie. En er staat weer heel wat informatie in met leuke foto’s, verhalen, aankondigingen en terugblikken op wat er de laatste weken in Kiewit is gebeurd.
En er is veel gefeest in Kiewit. Buurtfeesten, de Heifeesten, schoolfeesten en we kunnen nog even doorgaan. In deze editie lees je het allemaal.
Ook een terugblik op de filocafeetjes in de Binder. Deze waren een succes en krijgen uiteraard een vervolg. Verder een kennismaking met de atletiekvereniging AVT in Kiewit waar zeer bekende sporters ooit begonnen zijn en waar de jeugd een prima opleiding krijgt.
Louis Eerdekens, een van de eerste verdelers van ons boekje stopt ermee. Gezien zijn gezegende leeftijd hebben we hier alle begrip voor en vanuit de hele redactie willen we Louis van harte danken voor zijn jarenlange inzet.
Hades BBC basket vierde onlangs hun vijftig jarig jubileum, een kleine terugblik in dit boekje en natuurlijk weer wijze woorden van filotoontje waar we weer eens even bij stil kunnen staan om over de dingen des leven na te denken. ‘Herfst’.

Geniet nog van het mooie weer, wees lief voor elkaar en als jullie een verhaal hebben of jullie vereniging in de kijker willen zetten mag je ons altijd een berichtje sturen.
Tot de volgende keer.
Philip Scheepers

Gepubliceerd door

Hendrik

Lezen, schrijven, reizen, leven, fietsen, wandelen, werken, liefde, vrienden, familie..