Nieuwe namen op de affiche van HEAR HEAR!

HEAR HEAR!

Eefje de Visser, Blood Red Shoes en Parquet Courts toegevoegd aan de affiche

HEAR HEAR!, de nieuwe muzikale citytrip op de festivalweide van Kiewit wordt verder uitgebreid met Eefje de Visser, Blood Red Shoes en Parquet Courts. Eerder werden o.a. Editors, Pixies, Liam Gallagher en Balthazar al aangekondigd. Het nieuwe eendagsfestival vindt een week voor Pukkelpop plaats op dezelfde locatie.

Op zondag 14 augustus kunnen muziekliefhebbers op de legendarische Pukkelpopweide terecht voor een topproductie in licht en geluid, lekker eten en drinken en bovenal goede muziek. Naast o.a. Editors, Pixies, Liam Gallagher en Balthazar werden net nog 3 nieuwe namen aan de affiche toegevoegd: Nederlandse popparel Eefje de VisserBlood Red Shoes, de alternatieve tweemansband uit Brighton en de hipste garagerock-band uit New York, Parquet Courts.

De muzikale nadruk ligt op indie, rock en elektronica in al haar vormen. Maandag, de dag na HEAR HEAR!, is het 15 augustus, een wettelijke feestdag, dubbel plezier met andere woorden.

AFFICHE HEAR HEAR!

Editors, Pixies, Liam Gallagher, Sons, Wolf Alice, Whispering Sons, Vitalic, Balthazar, Future Islands, Anna Calvi, Kings Of Convenience, Strand Of Oaks, Thurston Moore Group, Girls Against Boys, The Avalanches (dj set), Battles, Squid, Billy Nomates, Meskerem Mees, Blood Red Shoes, Eefje de Visser en Parquet Courts.

Porridge Radio moet jammer genoeg afhaken wegens problemen met hun tourschema.

De line-up van HEAR HEAR! is enerzijds herkenbaar, met klassiekers die het genre hebben vormgegeven, anderzijds staat er op HEAR HEAR! ook een nieuwe lichting artiesten, af en toe met enige schatplichtigheid aan andere artiesten in de line-up.

Op HEAR HEAR! kan je ook relaxen in Food Wood, een culinair foodtruck-paradijs met al het alternatieve lekkers dat de wereld vandaag te bieden heeft. Voor de feestliefhebber die eerder het water in de mond krijgt van een heerlijk typisch festivalfrietje en een frisse pint is er Beer Shack, de beroemde alternatieve party- en bierpub. Verder kan je het ook gezellig maken in het PKP-café of naar de platenzaak op het festivalterrein voor o.a. signeersessies en nog meer muzikale ontdekkingen.

TICKETS & INFO

Tickets kosten €95 (alle kosten inbegrepen) en zijn nu te koop via tickets.hearhear.be. Er is geen camping.