De Kriskras Kiewit van februari 2022

Beste lezers, vrienden van Kriskras Kiewit. In bijlage de recente versie. Veel leesplezier.

kkk_90_2022_02VOORWOORD
Hallo Ann
Ja, jij ANN CARDINAELS. We gaan je missen bij Kriskras Kiewit. We gaan je ideeën, je spontaniteit, je ondeugendheid missen. Maar ook je vastberadenheid en je volharding, je lach en je serieusheid. Je bent een lief en goed mens maar je kan zeer zeker ook voor jezelf opkomen als het moet.
Ann, bedankt dat jij ‘ons boekje’ en de hele redactie op sleeptouw hebt genomen nadat Chris Goyens gestopt was als stichter, bezieler en grote drijfkracht achter Kriskras Kiewit. De kans bestond immers dat, als jij toen het voortouw niet had genomen om de nieuwe voorzitter te worden, Kriskras Kiewit niet meer had bestaan. Toch niet in de huidige hoedanigheid.
Ja beste lezers in Kiewit, Ann heeft het besluit genomen om te stoppen als voorzitter en hoofdredactrice van Kriskras Kiewit. Zij zal dit zelf verder in dit boekje uitleggen. Gelukkig laat Ann ons niet volledig los en zal zij de stratenverdeling voor Pukkelpop verder ter harte nemen. Daar zijn wij ontzettend blij mee. Verder willen wij Ann veel geluk wensen als voorzitter van Kiewit Fun.
Deze editie staat weer vol verhalen, interviews, nieuwtjes en weetjes.
Weer een mooi gedicht van JeeKast en een prachtige cartoon van Dirk Vercampt.
We informeren jullie over de stand van zaken binnen de werkgroep ‘Leefkwaliteit Kiewit’. Er is een tweede deel ‘mythen en sagen over bomen’, we vertellen iets over BIN, een interview over kunst met glas, een nieuwe petanque-baan op Kiewit-heide, filotoontje en zoveel meer.
Als redactieraad, met als nieuwe voorzitter en hoofdredacteur Johan Keunen, stellen we ons graag aan jullie voor. De volgende edities is het de bedoeling dat we telkens één van de verschillende afdelingen/werkgroepen binnen de VZW Kiewit aan het woord laten.

Veel leesplezier.

Philip Scheepers

Deze week bereikte ons het droevige nieuws dat Fons Steegmans, beter bekend als de Pukkelpop-opa, op 95-jarige leeftijd is overleden. Langs deze weg willen we de familie heel veel sterkte toewensen.

Gepubliceerd door

Hendrik

Lezen, schrijven, reizen, leven, fietsen, wandelen, werken, liefde, vrienden, familie..