Wie is Isabo?

Hey beste lezer,

Ook dit jaar wordt Pukkelpop weer onder handen genomen door Kriskras Kiewit aan de hand van een blog. Met genoegen mag ik zeggen dat ik, samen met mijn beste vriendin Ily, leuke blogs zal maken over de 33ste editie van het bekendste festival van Limburg!

Mijn naam is Isabo Dierckx en ik ben een trotse Kiewitenaar. Al heel mijn leven lang woon ik met plezier in Kiewit, een rustige parochie te Hasselt. 1 keer per jaar wordt Kiewit een bruisende stad! Lang op voorhand wordt er al uitgekeken naar het hoogtepunt van het jaar, genaamd Pukkelpop! Ik ben nog jong, namelijk 16 jaar, en onervaren. Maar ik zal mijn uiterste best doen om weer te geven waarom Pukkelpop een festival is waar jij zeker wil bijzijn.

Tegen een feestje zeg ik nooit nee! Ik sta al te popelen om mijn grootste idolen aan het werk te zien. Kei luide muziek, de meest gedurfde outfits, de vele foodtrucks, … Daar krijgt toch gewoon iedereen goesting van!

Tot binnenkort,

Isabo