Wie is Ily?

Goedendag!

Mijn naam is Ily Bijnens. Ik ben een meisje van 1m60 dat er naar uitkijkt haar bruine lokken in een paardenstaart te knopen en haar dansschoenen aan te trekken. Want zoals we natuurlijk allemaal weten, over een maand vindt het grootste alternatieve muziekfestival van België plaats! Amusement, sfeer en dikke plaatjes hebben we op Pukkelpop nog nooit moeten missen! Daarom ben ik ook extra enthousiast om jullie een kijkje door mijn donkerblauwe ogen op de festivalweide te geven!

Zet je maar schrap voor regelmatige updates van de zingende/swingende festivalgangers, straffe artiesten, verschillende podia, lekker eten uit Foodwood en nog zo-veel meer! Ik heb er alvast heel veel zin in!

Sorry, geen tijd om verder te kletsen: ik heb nog wat liedjes in te studeren!

Groetjes en tot snel

Ily