Tot op Pukkelpop 2018!

Pukkelpop-editie 2017 ligt weer achter ons. Het festival heeft dit jaar opnieuw evenveel schitterende indrukken als vergane kampeertenten in Kiewit achtergelaten. Gelukkig is van die laatste ondertussen niets meer te zien en blijven de herinneringen nog lang voortleven in onze (bonzende) hoofden.

Kiewit was de voorbije dagen de kleurrijkste, vrolijkste en meest begerige muzikale ontmoetingsplaats voor artiesten, festivalgangers, buurtbewoners en sfeervolle sympathisanten. Volgens de festivalorganisatoren is alles haast vlekkeloos verlopen. De weergoden hebben Pukkelpop ook al bij al gespaard van de gevreesde, continue regenbuien die de weermannen hadden voorspeld.

Nu het einde van Pukkelpop jammer genoeg is aangebroken, is het voor de festivalgangers tijd om te recupereren. Na vier dagen van gemiddeld vijf uren nachtrust, 25.000 stappen en meer dan 2.000 calorieën per dag laden ook wij de batterijen van onze lichamen en camera’s op. We onthouden vooral de erg goede concerten (Solange! Glints! Sampha!) en de gemotiveerde vrijwilligers die het geheel in goede banen hebben geleid.

Pukkelpop slaagt immers niet alleen dankzij een strakke organisatie en indrukwekkende line-up. Ook de vele helpende handen van verenigingen en vrijwilligers en de blije gezichten van de buurtbewoners zijn onmisbaar om het festival te laten doorgaan. Wij brachten enkele van die enthousiaste Kiewitse/Hasseltse figuren voor een laatste keer in beeld (zie filmpje).

Kriskras Kiewit bedankt Pukkelpop, Kiewit en iedereen die deze editie zo mooi heeft gemaakt.

Tot volgend jaar! #PKP18