Hé Kiewit! Zijn jullie klaar voor Pukkelpop 2017?

Er waait heuglijk nieuws door de Kiewitse bossen en velden: Pukkelpop staat weer voor de deur en Kriskras Kiewit is er wederom bij!

We geven jullie ook dit jaar een Kiewitse kijk op het festivalgebeuren en zijn zoals steeds benieuwd naar jullie eigen Pukkelpopverhalen. Lees, kijk, luister en vertel zelf mee hier op de blog van Kriskras Kiewit!

In de eerste week van augustus trokken we erop uit voor onze eerste expeditie, kriskras door Kiewit, helemaal tot naar de Pukkelpopweide! (Zie beeldbewijs hierboven!) We werden daarbij vergezeld van een heerlijk vertrouwde Belgische zomerbui en enkele grauwe wolken, maar de regen weerhield de medewerkers er duidelijk niet van dapper verder te werken aan de opbouw van de festivalconstructies. Wij lieten ons evenmin tegenhouden en oefenden alvast onze beste dansmoves om het warm te krijgen en om de feeststemming naar de weide te brengen.

We duimen uiteraard voor wat meer zon en wat minder nattigheid volgende week zodat we jullie de mooiste, kleurrijkste en zonnigste beelden van het festival kunnen bezorgen! Tot op de weide!

Oproep! Ben je van Kiewit of ben jij bij een Kiewitse vereniging en heb je een band met Pukkelpop? Onze deur en mailboxen staan altijd open voor jouw verhalen (ook tijdens het festival)! Contacteer ons via charlotte.knapen@hotmail.com of laura_lenssen@hotmail.com.