Tot volgend jaar, Pukkelpop!

Beste lezer, festivalvrijwilliger, -medewerker, feestvierder,

“Aan alle mooie liedjes komt een einde,” zo wordt gezegd. Helaas ook aan die van Kiewits grootste evenement. Gedurende de 31ste editie van Pukkelpop droeg Kiewit opnieuw haar meest feestelijke jasje. Onze buurt werd door muziekliefhebbers en party animals overspoeld en was voor even de thuishaven van talrijke Belgische en internationale artiesten.

Een geslaagd festival vereist evenwel ook gedreven organisatoren, geëngageerde vrijwilligers, medewerkers én blije buurtbewoners. Wij waren getuigen van het feit dat Kiewit haar beste beentje heeft voorgezet.

Dankzij Kriskras Kiewit en Pukkelpop hebben wij de voorbije dagen interessante gesprekken mogen voeren, kunnen schrijven én feesten. Dank jullie wel! Wij willen ook graag de Kiewitenaren, Pukkelpopmedewerkers en -vrijwilligers bedanken die ons te woord hebben gestaan en hun ervaringen hebben willen delen met ons, Kiewit en de blog. Ten slotte zenden we virtuele knuffels naar u, de trouwe lezer die ons heeft gevolgd, gelezen en onthouden.

Laat het aftellen naar Pukkelpop 2017 maar beginnen!

Liefs,

Laura en Charlotte

(P.S.: wij geven u nog beeldmateriaal mee van the day after. De jammerlijke beelden tonen Camping Chill, die als een afvalhoop is achtergelaten. Een werkpunt voor de kampeerders. Laat dus vooral de prachtige kant van Pukkelpop op uw netvlies gebrand staan!)

 

© Kriskras Kiewit
© Kriskras Kiewit
© Kriskras Kiewit
© Kriskras Kiewit
© Kriskras Kiewit
© Kriskras Kiewit
© Kriskras Kiewit
© Kriskras Kiewit
© Kriskras Kiewit
© Kriskras Kiewit
© Kriskras Kiewit
© Kriskras Kiewit
© Kriskras Kiewit
© Kriskras Kiewit