Kiewitenaren en Pukkelpopgangers, we need YOU!

Je had het waarschijnlijk al geraden, ook dit jaar staat Kriskras Kiewit weer paraat om volledig verslag uit te brengen van ons eigen Kiewitse festivalletje Pukkelpop.

Tot uw dienst staan wij, Charlotte en Laura, twee grote muziekfanaten en rasechte Kiewitenaren, om u op de hoogte te houden van alle nieuwigheden en opvallende gebeurtenissen op Pukkelpop 2016.

Dit kunnen wij echter niet alleen, want Pukkelpop wordt gemaakt door de mensen die er alles in goede banen leiden, zij die er zich komen amuseren en natuurlijk ook door de buren die elk jaar weer de festivalgekte in hun achtertuin en straatbeeld ontvangen.

Daarom doen wij een warme oproep aan alle buurtbewoners, alle Kiewitenaren en alle festivalgangers om hun ervaringen met Pukkelpop met ons te delen. Zo kunnen we op deze blog samen aftellen naar het festival en ook op de hoogte blijven van jullie reilen en zeilen tijdens Pukkelpop!

Woon je al jaren in Kiewit en heb je de vreemdste festivalsituaties zien voorbijkomen die je graag wilt delen? Zit je bij een Kiewitse vereniging die meewerkt aan Pukkelpop en willen jullie daar graag wat meer over vertellen? Ben je een trouwe festivalganger met een straffe Pukkelpopherinnering of grootse plannen voor de editie van dit jaar?

Het kan allemaal! Wij zijn nieuwsgierig naar alles wat Pukkelpop voor Kiewit betekent en omgekeerd en willen jullie verhalen graag een plaats geven op deze blog. Eeuwige roem en onze eeuwige dankbaarheid zullen uw deel zijn!

Je kan ons mailen op charlotte.knapen@hotmail.com of laura_lenssen@hotmail.com om je verhaal te delen of gewoon voor wat meer informatie. We hopen snel van je te horen!

Tot op Pukkelpop!