Wie is Charlotte?

Hey daar! CDSC_8072-1b-5harlotte is de naam, 23 jaar is de leeftijd. ’s Avonds val ik in slaap met een boek (liefst zo eentje met mooie woorden om voor altijd te onthouden) en ’s ochtends ontwaak ik met muziek. Als master in de taal- en letterkunde (Latijn-Grieks) en journalistiek sta ik te popelen om de grote wereld met tonnen enthousiasme en een ietwat idealistische levensvisie tegemoet te gaan.

Ik ben verliefd op impressionistische schilderkunst en ben een trouwe cultuurliefhebber van kindsbeen af. Ik houd van Griekse tempels, acrylverf in alle kleuren, de geur van versgemalen koffie, kerstverlichting en de ongerepte natuur. Ook snail mail, rode lippenstift en eigenzinnige katten kenmerken mijn dagelijkse leven.

Je kan me tegenkomen in mijn hometown Kiewit, in bruisende steden, musea, concertzalen en verlaten landschappen. Je herkent me aan mijn fototoestel — mijn vast accessoire. In de zomer kriebelt het om als vrijwilliger te reizen, nieuwe mensen en culturen te leren kennen en iets betekenisvol na te laten op de plaatsen die ik bezoek. Ik ben gepassioneerd en gemotiveerd, tegelijk ongewild onhandig. Ik schrijf, lees, schets, droom, lanterfanter.

Tijdens Pukkelpop ademt Kiewit muziek en vreugde. Als jong meisje vervloekte ik die uitgelatenheid wanneer de Boiler Party me ’s nachts wakker hield. Nu breng ik die slapeloze nachten door op het festival zelf. Ik leerde Pukkelpop voor het eerst kennen op de schouders van mijn papa. Nu sta ik er op mijn eigen benen, soms op de tippen van mijn tenen. Elke zomer kijk ik ernaar uit om Kiewit te zien blinken!

Ik zie me steeds meer een georganiseerde festivalganger worden, inclusief vooropgestelde planning en gearceerde line-up binnen handbereik. Op Pukkelpop ontdek ik graag de nog vrijwel onbekende bands. Ook onze nationale muziekhelden zijn elke editie een concertbezoek waard. De Castello, Club, Lift en Food Wood zijn mijn favoriete spots, maar natúúrlijk zal ik je me ook zien ongegeneerd dansen op schijven van dj’s!

Dit jaar krijg ik als redactrice van Kriskras Kiewit opnieuw de kans om mijn twee grote passies op mijn favoriete festival te verenigen: schrijven en muziek. Ik zal je mijn bril en enthousiasme doorgeven om de Kiewitse beleving van Pukkelpop voor ogen te brengen. Zowel vóór, tijdens als na de muzikale hoogmis van de zomer kamperen Laura en ik op deze blog!

Ya ready? Mijn dansschoenen, camera en pen liggen op mij te wachten!

Een gedachte over “Wie is Charlotte?”

Reageren niet meer mogelijk.